Actualiteit

Mobiliteit in uw onderneming: ontdek de mobiele oplossing Sage CRM

Geplaatst 18/04/2014

U wil de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren (beheer van contracten, vragen…) en uw klanten in een mum van tijd de best mogelijke antwoorden bieden op al hun vragen? Twijfel niet langer en kies voor Sage CRM, de internetoplossing op maat voor het beheer van klantenrelaties.

Lees meer

Sage BOB 50 Facturatie - In slechts 30 minuten naar een efficiënter beheer

Geplaatst 15/04/2014

Gebruikt u nog steeds Word of Excel om offertes en facturen op te stellen? Zonder twijfel een eenvoudige oplossing, maar het kan nog beter! Wist u dat u met de module Facturatie voor Sage BOB 50 snel en eenvoudig facturen kunt aanmaken en offertes in een muisklik kunt omzetten naar facturen? Ontdek in een online presentatie van slechts 30 minuten alle voordelen van Sage BOB 50 Facturatie

Lees meer

14 Daagse bij PCS

Geplaatst 13/03/2014

PCS & Sage organiseren een 14-daagse om hun 14-jarige samenwerking te vieren. Om dit extra in de kijker te zetten, worden er elke dag twee winnaars getrokken door een onschuldige hand en deze ontvangen dan een extra aandenken aan deze heugelijke 14-daagse.

Bent u ook op zoek naar een betere bedrijfsbeheer software? Aarzel dan zeker niet en bezoek de PCS winkel in Knokke. (Actie loopt t.e.m. 14 maart)

Lees meer

Intervat 9.2: nieuwe inlogprocedure

Geplaatst 20/02/2014

Begin maart 2014, en dus niet zoals eerder aangekondigd op 11 februari 2014, zullen enkele wijzigingen voor Intervat (Intervat 9.2) worden doorgevoerd, waaronder een nieuwe inlogprocedure. Deze nieuwe procedure zal gebruik maken van FEDIAM om via een elektronische identiteitskaart (eID) te bepalen of een gebruiker wel degelijk het recht heeft om zich in naam van een onderneming aan te melden op Intervat om de btw-documenten in te dienen.

Lees meer

Studie Sage: Europese ondernemingen niet klaar voor SEPA

Geplaatst 31/01/2014

De helft van alle mid-market bedrijven kent de uiterste streefdatum niet of heeft geen migratieplan – toch verwacht 74% om deze zomer SEPA-betalingen te kunnen behandelen. België verwerkt momenteel weliswaar al meer SEPA-betalingen dan het Europese gemiddelde, maar er is nog heel wat werk aan de winkel.

Lees meer

Pagina's

Onze klanten getuigen

Testimony

Het laboratorium jeCare vond de ideale oplossing om zijn activiteiten in real time te beheren

Een makkelijke toegang tot de informatie, waar men zich ook bevindt, een efficiënt beheer dat geen computerkennis vereist, en een indrukwekkende flexibiliteit maken van Sage 100 i7 de ideale oplossing om alle logistieke en financiële processen bij jeCare in de hand te houden.
 

Lees deze getuigenis
Testimony

In tegenstelling tot de vaak te zware ERP-programma’s is Sage BOB 50 Expert echt gemakkelijk om te gebruiken...

Een pak aan dat gesneden is op maat van zijn ambities.

Lees deze getuigenis
Testimony

Curtius-bier krijgt de smaak te pakken van het commerciële succes dankzij Sage BOB 50

“Welke producten lopen goed? Hoe is de omzet van onze grote klanten geëvolueerd? Dat zijn onmisbare gegevens die we terugvinden in Sage BOB 50 en waarmee we onze commerciële strategie beter kunnen uitwerken.”

Lees deze getuigenis
Testimony

Met Sage BOB 50 draagt Ethias zorg voor de boekhouding en de reporting van diverse kleine juridische afdelingen.

Wij zochten niet alleen het beste product op de markt, maar ook een product dat uitblonk op het vlak van mogelijkheden voor reporting. De beslissing viel op Sage BOB 50.

Lees deze getuigenis
Testimony

Integratie tussen contracten en rittenplanning vereenvoudigt logistiek beheer van Maenhout nv

"Met één druk op de knop worden alle documenten uitgeprint voor de chauffeurs: leverbonnen, adressen, ritvolgorde … Gewijzigde afspraken kunnen we gemakkelijk verschuiven in de agenda. Terwijl we vroeger een fulltime medewerker moesten inzetten voor de planning, volstaan hiervoor vandaag slechts twee dagen per week." Philippe Maenhout, zaakvoerder.

 

Lees deze getuigenis

Over Sage

Testimony

Sage, marktleider in boekhoudsoftware, commercieel beheer,
ERP en CRM

Sage biedt software voor KMO’s en fiduciaires om dankzij de uitgebreide waaier van pragmatische vernieuwingen, het bedrijf te begeleiden tot in de kern van zijn business en dit gedurende zijn volledige evolutie.

Lees meer

 

Sage Institute

Image CAPTCHA
Vul bovenstaande code in.

La référence en édition de logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP & CRM !

Sage Belgique & Luxembourg, leader en édition de logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP et CRM est le partenaire dédié des PME et fiduciaires. Sage Belgique & Luxembourg développe des logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP et CRM, riches en innovations pragmatiques qui accompagnent l'entreprise au coeur de son métier et tout au long de son évolution...

Bienvenue chez Sage

De referentie in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP & CRM !

Sage België & Luxemburg, de leider in boekhoudsoftware, commercieel beheer, ERP en CRM, is de toegewijde partner voor KMO’s en fiduciaires. Sage België & Luxemburg ontwikkelt software voor boekhouding, commercieel beheer, ERP & CRM. Dankzij pragmatische innovatie begeleiden we bedrijven tot in de kern van hun business en dit gedurende hun hele levensloop...

Welkom bij Sage