Actualiteit

Seminar “Opeisbaarheid van BTW, wat heeft 2015 in petto?” – Op 24 september & 1 oktober 2014

Geplaatst 22/09/2014

Werden er nog nieuwe maatregelen getroffen sinds de aankondiging in 2013? Tot wanneer loopt de overgangsregeling? Welke praktische gevolgen hebben deze wijzigingen op uw administratie?

in samenwerking met Dhr. Jurgen Opreel, al meer dan 15 jaar btw-adviseur, spreker op tal van btw-seminaries en auteur van vele publicaties inzake btw.

 

Lees meer

Groupe Sage kondigt de aanstelling van zijn nieuwe CEO aan

Geplaatst 06/08/2014

Sage is verheugd u aan te kondigen dat Stephen Kelly werd benoemd tot de nieuwe CEO van Groupe Sage.

Stephen zal Guy Berruyer opvolgen vanaf 5 november 2014. 

Lees meer

Klantengetuigenis: Business Intelligence ook voor KMO, bewijst O Beton uit Rumbeke

Geplaatst 31/07/2014

Klantengetuigenis: Business Intelligence ook voor KMO, bewijst O Beton uit Rumbeke. O Beton produceert vandaag ongeveer 7,000 betonputten per jaar.

Lees meer

Sage steunt de Rode Duivels

Geplaatst 02/07/2014

Hele volledige team Sage Belux steunt onze nationale voetbalclub tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal 2014. 

Wij nodigen alle medewerkers dan ook uit om elke vorm van steun massaal te posten op onze Sociale netwerken.

Alvast bedankt!

Lees meer

Seminar “Opeisbaarheid van BTW, wat heeft 2015 in petto?” – Op 17 juni 2014

Geplaatst 06/06/2014

Werden er nog nieuwe maatregelen getroffen sinds de aankondiging in 2013? Tot wanneer loopt de overgangsregeling? Welke praktische gevolgen hebben deze wijzigingen op uw administratie?

in samenwerking met Dhr. Jurgen Opreel, al meer dan 15 jaar btw-adviseur, spreker op tal van btw-seminaries en auteur van vele publicaties inzake btw.

 

Lees meer

Pagina's

Onze klanten getuigen

Testimony

Privacycommissie koppelt e-loket met Sage BOB 50

Om 6000 facturen per jaar te verwerken moesten we wel een manier zoeken om het ganse proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen...

Lees deze getuigenis
Testimony

Integratie tussen contracten en rittenplanning vereenvoudigt logistiek beheer van Maenhout nv

"Met één druk op de knop worden alle documenten uitgeprint voor de chauffeurs: leverbonnen, adressen, ritvolgorde … Gewijzigde afspraken kunnen we gemakkelijk verschuiven in de agenda. Terwijl we vroeger een fulltime medewerker moesten inzetten voor de planning, volstaan hiervoor vandaag slechts twee dagen per week." Philippe Maenhout, zaakvoerder.

 

Lees deze getuigenis
Testimony

Curtius-bier krijgt de smaak te pakken van het commerciële succes dankzij Sage BOB 50

“Welke producten lopen goed? Hoe is de omzet van onze grote klanten geëvolueerd? Dat zijn onmisbare gegevens die we terugvinden in Sage BOB 50 en waarmee we onze commerciële strategie beter kunnen uitwerken.”

Lees deze getuigenis
Testimony

Bel Lighting heeft een beter financieel overzicht dankzij de integratie tussen Isabel 6 en Sage BOB 50

Voor het maandelijks beheer en de boeking van honderden klanten- en leveranciersbetalingen maakt  Bel Lighting, de specialist in lampen, gebruik van de geavanceerde integratie tussen Isabel 6 en het boekhoudprogramma Sage BOB 50. Naast de aanzienlijke tijdwinst bij de invoer en de raadpleging van de gegevens, heeft Bel Lighting nu ook een beter zicht op de financiële situatie van het bedrijf.

 

Lees deze getuigenis
Testimony

Met Sage BOB 50 draagt Ethias zorg voor de boekhouding en de reporting van diverse kleine juridische afdelingen.

Wij zochten niet alleen het beste product op de markt, maar ook een product dat uitblonk op het vlak van mogelijkheden voor reporting. De beslissing viel op Sage BOB 50.

Lees deze getuigenis

Over Sage

Testimony

Sage, marktleider in boekhoudsoftware, commercieel beheer,
ERP en CRM

Sage biedt software voor KMO’s en fiduciaires om dankzij de uitgebreide waaier van pragmatische vernieuwingen, het bedrijf te begeleiden tot in de kern van zijn business en dit gedurende zijn volledige evolutie.

Lees meer

 

Sage Institute

Image CAPTCHA
Vul bovenstaande code in.

Mail ons!

Heeft u vragen of wenst u informatie nodig over een bepaald product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Eigenschappen van uw onderneming

La référence en édition de logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP & CRM !

Sage Belgique & Luxembourg, leader en édition de logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP et CRM est le partenaire dédié des PME et fiduciaires. Sage Belgique & Luxembourg développe des logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP et CRM, riches en innovations pragmatiques qui accompagnent l'entreprise au coeur de son métier et tout au long de son évolution...

Bienvenue chez Sage

De referentie in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP & CRM !

Sage België & Luxemburg, de leider in boekhoudsoftware, commercieel beheer, ERP en CRM, is de toegewijde partner voor KMO’s en fiduciaires. Sage België & Luxemburg ontwikkelt software voor boekhouding, commercieel beheer, ERP & CRM. Dankzij pragmatische innovatie begeleiden we bedrijven tot in de kern van hun business en dit gedurende hun hele levensloop...

Welkom bij Sage