Actualiteit

Thumbnail image

BTW voor Belastende en Tragere Werking

De vernieuwde regelgeving inzake de ‘opeisbaarheid’ van de btw heeft heel wat voeten in de aarde voor bedrijven, boekhouders en ontwikkelaars van software voor bedrijfsbeheer. Ook de economische impact ervan valt niet te onderschatten. De drie betrokken partijen, bij monde van UNIZO, IAB en Sage, pleiten bijgevolg gezamenlijk voor een efficiëntere reglementering van overheidswege in overleg met alle belanghebbenden en een pragmatischere administratieve vereenvoudiging die een reële algemene groei garanderen.

Geplaatst 22/01/2015

Onze klanten getuigen

Thumbnail image

Het laboratorium jeCare vond de ideale oplossing om zijn activiteiten in real time te beheren

Een makkelijke toegang tot de informatie, waar men zich ook bevindt, een efficiënt beheer dat geen computerkennis vereist, en een indrukwekkende flexibiliteit maken van Sage 100 i7 de ideale oplossing om alle logistieke en financiële processen bij jeCare in de hand te houden.
 

Over Sage

Thumbnail image

Sage, marktleider in boekhoudsoftware, commercieel beheer, ERP en CRM

Sage biedt software voor KMO’s en fiduciaires om dankzij de uitgebreide waaier van pragmatische vernieuwingen, het bedrijf te begeleiden tot in de kern van zijn business en dit gedurende zijn volledige evolutie.
interieur-decoratie

Sage Institute

Mail ons!

Heeft u vragen of wenst u informatie nodig over een bepaald product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Eigenschappen van uw onderneming

La référence en édition de logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP & CRM !

Sage Belgique & Luxembourg, leader en édition de logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP et CRM est le partenaire dédié des PME et fiduciaires. Sage Belgique & Luxembourg développe des logiciels de comptabilité, gestion commerciale, ERP et CRM, riches en innovations pragmatiques qui accompagnent l'entreprise au coeur de son métier et tout au long de son évolution...

Bienvenue chez Sage

De referentie in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP & CRM !

Sage België & Luxemburg, de leider in boekhoudsoftware, commercieel beheer, ERP en CRM, is de toegewijde partner voor KMO’s en fiduciaires. Sage België & Luxemburg ontwikkelt software voor boekhouding, commercieel beheer, ERP & CRM. Dankzij pragmatische innovatie begeleiden we bedrijven tot in de kern van hun business en dit gedurende hun hele levensloop...

Welkom bij Sage