Contacteer-mij

Sage BOB 30, software voor boekhoud- en facturatiebeheer, werd van a tot z ontwikkeld voor de specifieke behoeften van kleine kmo's, zelfstandigen en starters.

U bent zelfstandige of staat aan het hoofd van een kleine onderneming? U start een nieuwe zaak op? Kies voor Sage BOB 30 de oplossing voor boekhoud- en facturatiebeheer voor de mono-gebruiker.

Sage BOB 30 werd als standaard softwarepakket speciaal voor uw behoeften ontwikkeld en steunt op drie pijlers: eenvoud, leesbaarheid, gemak.

Sage BOB 30, eenvoudig en efficiënt boekhoudprogramma voor zelfstandigen en kleine kmo's

Het Sage BOB 30 boekhoudpakket is uniek in zijn soort; geen 'light' versie dus van een product dat in eerste instantie ontwikkeld werd voor grote ondernemingen. Zijn belangrijkste troeven?

  • Eenvoud: u hebt de software snel onder de knie, dankzij de gebruiksvriendelijke, op internet gebaseerde interface, waarvoor geen boekhoudkundige kennis vereist is
     
  • Leesbaarheid: in enkele klikken krijgt u een heldere en nuttige voorstelling van uitsluitend de gegevens die u nodig hebt (zakencijfer, vervaldagboek, afsluiting van de rekeningen enz.).
     
  • Gemak: u wint tijd dankzij de shortcuts en de automatisering van de taken (aanmaak klantenfiches, invoeren handtekeningen, bankreconciliatie, automatische berekeningen enz.

De boekhoudoplossing voor kmo's tot 20 werknemers 'made in Belgium'

Sage BOB 30 werd ontwikkeld in België met de ervaring van de Sage Groep, rekening houdend met de tips en onder het veeleisende toezicht van externe experts.

BTW-2013

Mail ons!

Heeft u vragen of wenst u informatie nodig over een bepaald product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Eigenschappen van uw onderneming