Vanaf 1 juli 2013 zal de softwareoplossing ACT! dus niet langer beschikbaar zijn in het productgamma van Sage.

SwiftPage is één van ’s werelds meest toonaangevende uitgevers van marketingoplossingen en customer relation management (CRM). Door de overname neemt SwiftPage het volledige klantenbestand (zowel huidige gebruikers alsverdelers) over en zal tevens de dienstverlening tot in de puntjes verzorgen. Bovendien zal iedereen steeds gebruik kunnen maken van de laatste nieuwe functionele en technologische ontwikkelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat SwiftPage met haar strategische visie en expertise de continuïteit van ACT! zal waarborgen in elk opzicht. U begeleiden in de optimalisatie en ondersteuning van de softwareoplossing draagt deze onderneming dan ook hoog in het vaandel.

Voor meer info over ACT!:

Consignia France - Swiftpage International
Dept. AA2564
92609 ASNIERES SUR SEINE CEDEX
vente@swiftpage.com
support-france@swiftpage.com


ACT!, de oplossing voor het beheer van uw klantenrelaties

Het programma ACT! is makkelijk aan te leren en te gebruiken. U bent onmiddellijk productiever. Wat zijn zijn troeven?

  • Efficiëntie: Sla de details van uw klanten op (telefoonnummers, e-mails, onderhoudsnotities enz.). Vind ze onmiddellijk terug dankzij een snelle zoekmotor.
     
  • Synchronisatie: Synchroniseer ACT! met uw andere tools: Microsoft® Outlook®, Google®, Gmail®, enz. Uw e-mails en persoonlijke activiteiten worden geüpdate in
    ACT! Vanuit uw fiches heeft u ook rechtstreekse toegang tot de Facebook en LinkedIn profielen van uw contacten.
     
  • Personalisering: Pas de oplossing aan aan de behoeften van uw onderneming. Voeg velden en tabs toe, vul de selectielijsten in, personaliseer de modellen.

Sage Institute

Mail ons!

Heeft u vragen of wenst u informatie nodig over een bepaald product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Eigenschappen van uw onderneming