Vanaf 1 juli 2013 zal de softwareoplossing SalesLogix dus niet langer beschikbaar zijn in het productgamma van Sage.

SwiftPage is één van ’s werelds meest toonaangevende uitgevers van marketingoplossingen en customer relation management (CRM). Door de overname neemt SwiftPage het volledige klantenbestand (zowel huidige gebruikers alsverdelers) over en zal tevens de dienstverlening tot in de puntjes verzorgen. Bovendien zal iedereen steeds gebruik kunnen maken van de laatste nieuwe functionele en technologische ontwikkelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat SwiftPage met haar strategische visie en expertise de continuïteit van SalesLogix zal waarborgen in elk opzicht. U begeleiden in de optimalisatie en ondersteuning van de softwareoplossing draagt deze onderneming dan ook hoog in het vaandel.

Voor meer info over SalesLogix:

Consignia France - Swiftpage International
Dept. AA2564
92609 ASNIERES SUR SEINE CEDEX
vente@swiftpage.com
support-france@swiftpage.com


SalesLogix, de CRM software voor middelgrote en grote ondernemingen

SalesLogix is een volledig programma, gericht op klantenaccounts. Het maakt het uw sales, marketing- en bijstandteams mogelijk om het beheer van hun relatie met de klanten en toekomstige klanten te optimaliseren. Zijn troeven?

  • Commerciële prestaties: Automatisering van de key steps van de verkoopcyclus. Nauwkeurige beoordeling van het verkooppotentieel. Globaal zicht op elke klant: integratie van verkoop en marketing, help desk en boekhoudinformatie.
     
  • Marketingefficiëntie: Segmentering en kwalificatie van de klanten en toekomstige klanten voor efficiënte campagnes. Automatische toewijzing van toekomstige klanten aan commerciële teams. Analyse van de campagneresultaten.
     
  • Supportkwaliteit: Realtime toegang tot gegevens voor efficiënte bijstand. Gepersonaliseerde opvolging van de klanten. Melding van nieuwe verkoopopportuniteiten.

Sage Institute

Mail ons!

Heeft u vragen of wenst u informatie nodig over een bepaald product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Eigenschappen van uw onderneming